Najděte cestu ke zvýšení svých online prodejů

Obzvláště pandemie ukázala, jak jsou online obchody a služby důležité. Lidé si díky nim mohou i na dálku zajistit vše potřebné. Když ovšem začnete s eshopem nebo firemním webem, zjistíte, že jeho založení k úspěchu nestačí. Abyste mohli dosáhnout nějakých prodejů, je potřeba na web dostat návštěvníky a to se vám nepodaří bez účinné propagace. Možností ke zvýšení prodejů existuje více. Jedou z nejpopulárnějších možností je PPC reklama.

PPC propagace s pomocí agentury

PPC reklama je cílenou propagací, která může mít více podob, od textové reklamy ve vyhledávání až po obsahovou reklamu v podobě obrázků, videoreklam nebo produktů s popisy. Tato reklama velmi snadno zaujme a může už v krátké době zajistit vysokou návštěvnost. Platíte u ní jen za lidi, kteří se přes reklamu dostanou na vaše webové stránky. Provozovat se dá v tuzemsku na více platformách, nejpopulárnější je Google Ads a seznam ppc reklama, tedy Sklik. Dosáhnout úspěchu s PPC reklamou není tak snadné a vždy je lepší si zajistit PPC reklamu přes zkušenou agenturu. Ideální možností je agentura na Seoconsult.cz, která má s PPC reklamou mnohaleté zkušenosti a postará se o kvalitní vedení PPC kampaně.

Domluví se s vámi na rozpočtu i dalších důležitých podrobnostech. Na základě analýzy zvolí potřebná klíčová slova, kampaň správně nastaví a spustí. Dokonce i v průběhu propagace bude PPC reklamu optimalizovat pro co nejlepší výkon. Spolupráce je úzká a také zcela transparentní. Po celou dobu spolupráce budete mít plný přístup k reklamnímu účtu i k analytickým nástrojům, takže můžete sledovat, jak se propagace projevuje na vaší návštěvnosti. Navíc vždy obdržíte také report. Profesionální agentura je nejlepší možností, jak prodeje zvýšit. Poradí vám navíc i další možnosti, jak být v prodeji úspěšnější, jednou z nich jsou nakupy google, ale třeba také optimalizace pro vyhledávače, emailový marketing a další. Zvolte vhodného partnera pro marketing a máte vyhráno.