Horská kola jsou oblíbená u obou pohlaví i dětí. Víte proč?

Pokud potřebujete univerzální jízdní kolo, určitě se spolehněte na horské kolo. Je ideální volbou pro všechny cyklisty, kteří pro radost z jízdy nevyužívají jen cyklostezky a silnice, ale rádi si vyšlápnou i po nezpevněných terénech, v lese nebo přes louku. Právě univerzálnost dělá z horských kol skvělé společníky, které vás „podrží“ i po čas dlouhé jízdy křížem krážem krajem nebo celou zemí.

Vyberte si správné horské kolo

Pokud se podíváme na horská kola, hned zjistíme, že nabídka je velmi široká a vyberou si z ní jak sváteční cyklisté, tak profesionálové, jež chtějí kolo pro závody nebo náročné jízdy horským terénem. Horským kolům nechybí širší typy plášťů, také větší rozsah převodů, samozřejmostí je robustnější rám a výborná ovladatelnost i stabilita, a to i na nerovném povrchu.

Na Bikero.cz najdete velkou nabídku horských kol pro ženy i muže od vel. 26“ po vel. 29“. Když bychom je porovnali s běžnými jízdními koly, pak horská víc tlumí nárazy a také jejich přilnavost je větší i na nerovném povrchu. S tím je možné bezpečně jezdit na jakémkoli povrchu, aniž by byly na místě větší obavy z pádu.

Kvalitní horská kola

V e-shopu Bikero.cz najdete jen kvalitní horská kola od známých značek, u nichž se můžete spolehnout na dlouhou životnost a vysokou spolehlivost. 

Cyklisté v každém věku mají horská kola rádi, a to nejen u nás, ale i v zahraničí. Bikero.cz vám nabízí modely s odpruženou přední vidlicí, nebo celoodpružené typy, což jsou horská kola s předním i se zadním odpružením. 

Vybírejte kola jednoduše a rychle díky šikovným filtrům. Specifikovat můžete např. značku horského kola, typ odpružení, nebo velikost kola. Samozřejmostí jsou dámská kola nebo pánská / unisex horská kola. E-shop často nabízí zajímavé slevové akce, s nimiž můžete kola koupit velmi výhodně. Sledujte Bikero.cz a staňte se jeho dalšími spokojenými zákazníky.