Znáte nejoblíbenější chorvatské destinace?

Chorvatsko je mezi českými turisty velmi oblíbené. Někdy je Chorvatsko dokonce nazýváno rájem pro turisty a není divu. Chorvatsko poskytuje návštěvníků vše na co si vzpomenou. Od klidné dovolené na pláži u azurového Jaderského moře, poznávací zájezdy až po adrenalinovou dovolenou. Nezáleží, jestli se vydáte na pevninu nebo na ostrov, v Chorvatsku vyjde dovolená levně.

Rijeka

Starobylé budovy, krásné pláže a nádherné výhledy. Ale také staré ruiny a tradiční chorvatská jídla s italským nádechem. Stručně řečeno: Rijeka nabízí perfektní kombinaci výletu do města a pláže.

Nechte se příjemně překvapit historickým městem Rijeka v Chorvatsku! Nezapomeňte navštívit jeden z mnoha centrálně umístěných barokních kostelů, kam se snadno dostanete přes živý bulvár. Ale ať děláte cokoli, nezapomeňte projít krásnou středověkou městskou branou, Gradski Toran, místem setkávání místních obyvatel! Můžete si také užít představení pod širým nebem poblíž Chorvatského národního divadla nebo jít nakupovat po pěší nákupní třídě Korzo. Pokud byste chtěli být aktivnější, vystoupejte po 550 schodech na hrad Trsat a kochejte se nádhernými výhledy a vychutnávejte si osvěžující drink. Tento plně zrekonstruovaný hrad je skvělým místem pro dobití energie po náročném dni! Zájezd Chorvatsko nabízí do všech koutů země.

Pula

Relaxujte na pláži, provozujte vodní sporty, užívejte si přírodní rozmanitost a kulturu. To vše je možné v malém přátelském městečku Pula!

Pobřeží Puly je lemováno krásnými zelenými kopci a borovými lesy; pobřeží Puly je čistým potěšením. Pestrá příroda je jako stvořená pro pěší turistiku a cykloturistiku. Kromě krásné scenérie má největší město na Istrijském poloostrově důležitou historickou hodnotu. Hvězda představení nezůstane bez povšimnutí: amfiteátr. Jeho nádherný výhled s jeho umístěním v přístavu, poté navštivte katedrálu, kaple, Herkulovu bránu.

Kde se ubytovat?

Ubytovanivchorvatsku.cz je web, který zprostředkovává ubytování v Chorvatsku již 13 let. Za tu dobu mají za sebou mnoho spokojených cestovatelů a turistů. Zajistěte si i vy ubytování na ubytovanivchorvatsku.cz a užijte si úžasnou dovolenou.