Kvalitní tisk za přijatelné ceny – to je ABC Tiskárna

Tištěné noviny mají stále své zastánce. Může se jednat o klasické noviny nebo časopisy. Velmi často se tištěné verze využívají pro obecní a městské zpravodaje. Noviny tisk nabízí společnost ABC Tiskárna a to i v menších počtech, v barevném i černobílém provedení. Pro tisk zpravodajů, ale také návodů nebo manuálů, využívá bezdřevný ofsetový papír. Mezi nejčastější formáty patří A5 a A4. Lze si objednat noviny s vazbou nebo se závěsnými skobami (falcované). Tisk probíhá ofsetovou nebo digitální metodou. Pokud máte zájem o periodika, samozřejmostí je včasný termín výroby. Expedice hotových kusů probíhá v časovém rozmezí 3-4 pracovní dny.

Proč právě ABC Tiskárna?

Protože svým zákazníkům nabízí velmi kvalitní služby. Jedná se o rodinnou společnost s dlouhou působností v oblasti tisku. Díky tomu nasbírala potřebné informace a svoji tiskárnu vybavila moderními technologiemi a grafickým studiem, díky kterým může nabízet nadstandardní služby. Kromě toho nabízí tisk online, digitální, ofsetový i velkoformátový.

Digitální tisk je vhodný pro zakázky menšího nákladu, pro výrobu vizitek, plakátů, brožur, letáků či pozvánek. Nepotřebuje dlouhou přípravu. U každého tisku lze aktualizovat obsah a není potřeba vyrábět nové tiskové desky.

Ofsetový tisk se využívá pro zakázky většího nákladu. Příprava je náročnější, avšak výsledkem je tisk neomezeného počtu kusů za velmi přijatelné ceny.

Velkoformátový tisk je ideální volbou pro výrobu bannerů, roll upů a využívá se také pro polepy na automobily nebo výlohy.

Tip pro vás

Pokud hledáte účinnou, kvalitní a profesionální reklamu, využijte tisk katalogů. Díky nim můžete svým stávajícím i novým zákazníkům dokonale představit nabídku svých služeb či produktů. I tyto tiskoviny nabízí ABC Tiskárna. Katalogy tiskne v rozmezí 20-48 stran, standardních formátů A4 nebo A5. Lze si však objednat i formáty jiné.