Rodinná dovolená v chorvatské Crikvenici

Jestliže plánujete dovolenou u moře, vydejte se do chorvatské Crikvenice. Toto místo je vhodné i pro rodiny s malými dětmi. Vzhledem k tomu, že Chorvatsko se od nás nenachází tak daleko, můžete se vydat autem do chorvatska, neboť tato varianta dopravy bude i pro malé děti přijatelnější.

Crikvenica a letní aktivity

Toto chorvatské turistické letovisko se rozkládá na pobřeží Jaderského moře, v Kvarnerském zálivu, nedaleko města Rijeka. Vše potřebné pro váš spokojený pobyt naleznete podél místní riviéry. Vzhledem k tomu, že město patří mezi starobylé lázeňské oblasti, naleznete zde velké množství lázeňských pavilonu. Díky lázeňství má město dlouhou tradici co se cestovního ruchu a ubytovacích služeb týká. Svým návštěvníkům nabízí, kromě jiného, nádherné pláže oblázkového charakteru a různé možnosti ubytovaní chorvatsko. Na své si přijdou jak milovníci vodních radovánek, tak i ti, kdo rádi navštěvují různé druhy slavností. Ve městě se jich během léta koná celá řada. Ve většině případů jsou zaměřeny na rybářskou tematiku, která zde má své tradice.

Náš tip: Na cesty do zahraničí by vám nemělo chybět cestovní pojištění a dobře vybavená lékárnička, ve které by nemělo chybět černé uhlí, laktobacily, či třeba desinfekce.

Celé letovisko je velmi příjemně upravené, vydat se můžete na některou z místních promenád nebo si odpočinout ve stínu některého z parků.

Vyhlášená je i místní pláž, která poskytuje dostatek radovánek a zábavy právě pro rodiny s malými dětmi.

Patříte-li mezi milovníky zábavy a nočního života, můžete zavítat do některého z místních diskoklubů, barů nebo na některou z tanečních teras.

Podmořský život vám přiblíží velké Akvárium, v němž se nachází 20 vodních nádrží s jadranskými i jinými vodními živočichy.

Možnosti ubytování

Široký výběr ubytovacích služeb naleznete na portálu ubytovanivchorvatsku.cz. Město svým návštěvníkům nabízí nejen ubytování v luxusních hotelech, ale také v hotelových bungalovech nebo v soukromí, v nově postavených rodinných vilkách, které se nacházejí v nedalekém okolí. Chcete-li ubytování levnějšího charakteru, můžete využít nabídku některého z místních hostelů. Na své si přijdou i milovníci kempaření.